Chaturanga

De gezelligste schaakvereniging in Amsterdam Zuidoost

Eline winnares van Chaturanga Grand Prix 2019

Op een winderige zondagmiddag in Zuidoost werd de Grand Prix van Chaturanga gespeeld. Met uiteindelijk 29 deelnemers was het een mooie schaakmiddag op ABBS het Gein. Er werd gespeeld in 2 poules van 8 en 1 poule van 13. In de onderste grote groep van 13 waren er maar liefst 6 prijzen te verdelen. Alex Ho won de groep overtuigend met 6 uit 7. Hij werd op de voet gevolgd door Levi Ozinga, die met 5.5 uit 7 ook een knap toernooi had gespeeld. Sebastiaan Scholten werd 3e met 5 uit 7. Verder vielen ook Savo Kascelan, Giovanni Hamming en Lucas Scholten in de prijzen. Zij speelden dan ook een thuiswedstrijd dus misschien hielp dat.

Willem van der Weij wist met een oppermachtige 100% score groep 2 voor zich op te eisen. Akshaj Katpatal werd 2e met 6 uit 7. Timofey Reijnen ging er met het brons vandoor met 4.5 punten
In groep 1 was er bij voorbaat een grote favoriet en zij maakte haar reputatie feilloos waar, Eline Roebers won met 7 uit 7. Tweede werd Daniel Knol met 5.5 punten. Met 5 punten werd Olivier Zanoli derde.

Geschreven door Jonathan van Nie.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Chaturanga

Thema door Anders Norén