Chaturanga

De gezelligste schaakvereniging in Amsterdam Zuidoost

Contact

Speelt u graag schaak ? Kom vrijblijvend een partijtje schaken bij schaakvereniging Chaturanga. Wij schaken op de vrijdagavond vanaf 20.00 uur. De jeugd speelt ook op vrijdagavond, van 18.45 tot 19.45 uur. Tijdens het schaakseizoen organiseren wij diverse activiteiten, zoals inloopavonden, schaaklessen, competitie schaken in club en regionaal verband, een kersttoernooi, een zomertoernooi. Ook het sociale leven speelt bij ons een belangrijke rol. Interesse? Bezoek onze website voor de laatste informatie, of geef uw emailadres aan ons door. Wij houden u in dat geval op de hoogte van de actuele activiteiten.

Nieuwe leden

U kunt altijd komen kijken om een partijtje mee te schaken. De kans is echter aanwezig dat er geen tegenstander beschikbaar is. Om verzekerd te zijn van een tegenstander is het verstandig vooraf even te bellen of te mailen naar onze wedstrijdleider. Dit kan tot vrijdag 18.00 uur. Je wordt dan gekoppeld aan een tegenstander. Wedstrijdleider Jelle Wierstra: tel. 020-6966113 of jgwierstra at gmail.com

Heeft u een beslissing gemaakt, en wilt u bij ons lid worden, dan ontvangt u van ons een inschrijfformulier. Onze secretaris ontvangt en verwerkt deze formulieren. Vanaf nu staat u ingeschreven.

Volwassenen

Schaken op VRIJDAGAVOND vanaf 20:00 tot uiterlijk 23:30 uur. We spelen o.a. mee in de competitie van de Schaakbond Groot Amsterdam (SGA). In samenwerking met schaakclub Isolani spelen wij mee in de landelijke KNSB competitie. De contributie bedraagt met ingang 1 september 2022: € 135,- pp. per seizoen (dubbelleden, geen hoofdlid € 72,50). Deze kan in gedeelten worden betaald. Leden van Chaturanga zijn tevens lid van de KNSB/SGA en ontvangen de officiële uitgave “Schaakmagazine” van de KNSB, tegenwoordig in digitale vorm. Informatie: Bert Meester, tel. 020-6963216 of armeester at hetnet.nl

Interne competitie

Voor aan- of afmelding van de interne competitie graag voor 18.00 uur op vrijdag contact opnemen met de interne wedstrijdleider Jelle Wierstra: tel. 020-6966113 of jgwierstra at gmail.com

Externe competitie

extern wedstrijdleider Jasper Boonstra: tel. 06-15608612 of jas_per_boonstra at hotmail.com

teamleiders:
KNSB Zuidoost United: Jasper Boonstra
SGA Chaturanga 1: Jasper Boonstra
SGA Chaturanga 2: Gerard Blees

Jeugd

De jeugd schaakt ook op VRIJDAVOND, van 19:00 tot 20:00 uur.
Zij spelen een club competitie en er worden schaaklessen gegeven onder deskundige leiding.
De contributie bedraagt € 60,- p.p. per seizoen. Deze kan in gedeelten worden betaald.
Informatie: Jonathan van Nie 06 40 995 297

Speelzaal

BuurtHuis Gein
Wisseloord 83
1107 NB Amsterdam Zuidoost
Telefoon buurthuis: 020-696 22 27
Locatie: Eindpunt Metro Gein, uitgang Wisseloord.

ING Bank: NL95 INGB 0008 3293 49
KvK-nummer: 58768947

Zuidoost United

In kader van de KNSB competitie is er een samenwerkingsverband van schaakclub Chaturanga en schaakclub Isolani gevormd. Dit samenwerkingsverband opereert onder de naam Zuidoost United.

Speelzaal
Zuidoost United speelt de thuiswedstrijden van de zaterdagcompetitie van de KNSB in de collectieve ruimte van het wooncomplex Groenhoven. Groenhoven ligt aan de Bijlmerdreef, vlakbij winkelcentrum Ganzenhoef, voorbij aan het metrostation. Wie met de metro aankomt kan achter het metrostation via het Ganzenhoefpad makkelijk naar Groenhoven lopen (5 minuten). Groenhoven bestaat uit 8 woontorens. De collectieve ruimte is via een indoorloopstraat te bereiken. U vindt de collectieve ruimte tussen toren 6 en 7, de ingang is via de Patio.

Groenhoven biedt een bar/eetcafé, u kunt er terecht voor maaltijden tegen een aantrekkelijke prijs. Zie daarvoor de informatie van Eetcafe Groenhoven (Collectief Groenhoven).

Speel locatie samenwerkingsverband Zuidoost United:
Groenhoven 650
1103 LT Amsterdam

Facebook

Zie verder onze Facebook pagina.

© 2024 Chaturanga

Thema door Anders Norén