Chaturanga

De gezelligste schaakvereniging in Amsterdam Zuidoost

Het nieuwe seizoen 20/21

Beste schaakmensen,

Toch lekker uitgerust na onze Zomerschaakdagen? Zo ja, nou, dat zou mooi zijn want dan kan je de uitdaging om aan de wintercompetitie mee te doen weer aan! Die competitie gaan we doen, maar er zijn wat veranderingen. Waarom? Nou de Corona-crisis speelt ons ook parten.
(Onderstaand kan door nieuwe Corona-inzichten veranderen).

1ste. De Volwassenen.
De Speelzaal: Om aan de gezondheidseisen van oa. KNSB en RIVM te kunnen voldoen schaken we in de grote zaal van het BuurtHuis Gein. Dat is een ruimte die groot genoeg is voor het aantal volwassen leden en voldoende ventilatie heeft. Andere ruimten in BHG en Bonte Kraai waren minder geschikt.
De Schaakdag: Die grote zaal was voor de volwassenen alleen beschikbaar op de maandagavonden. Omdat het bestuur gezondheid voorop stelt schaken we dus, gezondheid gedwongen, in 2020 op maandag.
De Schaaktijd: Volwassenen schaken op maandag van 19:30 uur tot 22:30 uur. Hopelijk kunnen we ook op maandag weer iedereen welkom heten !

2de. De jeugd.
De Speelzaal: Omdat de jeugd met minder mensen is kan deze nog wel op de 1ste verdieping schaken. Echter niet in één zaal maar verspreid over meerdere ruimten.
De Schaakdag en de Schaaktijd: Jeugd blijft gewoon op vrijdagavond schaken van 18:45 uur tot 19:45 uur.

Wanneer begint het hele feest?
Voor de volwassenen op maandag 7 september.
Voor de Jeugd op vrijdag 4 september.

Ledenvergadering.
Voorlopig gepland op maandag 28 september.

Een spoedig weerzien op maandag of vrijdag!
Hartelijke schaakgroet namens bestuur Chaturanga,
Bert

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Chaturanga

Thema door Anders Norén