Chaturanga

De gezelligste schaakvereniging in Amsterdam Zuidoost

Vrijdagavond Zomerschaak in Bonte Kraai, halte Kraaiennest.

Het Chaturanga Zomerschaak is open voor iedereen die een partijtje wil schaken. Dit toernooi is overigens geheel vrijblijvend en aanmelden is dan ook niet nodig. We spelen op vrijdagavonden in juli en augustus van 19.00 uur tot 22.00 uur (Let op !!). Het speeltempo is 1 uur en 30 minuten per persoon per partij. Kom wanneer u zin heeft. Onze wedstrijdleider maakt een indeling van de aanwezige spelers. Kijk na afloop in het competitie menu op deze site voor uitslagen en standen.

Ook dit jaar is buurthuis Gein gedurende 6 weken gesloten vanaf maandag 6 juli t/m 16 augustus. Het Chaturanga Zomerschaak zal om die reden uitwijken naar buurthuis Bonte Kraai nabij metrohalte Kraaiennest. Op 10, 17, 24. 31 juli en 7, 14, 21 en 28 augustus spelen wij in buurthuis Bonte Kraai, Kraaiennest 68, 1104 CD Amsterdam-Zuidoost. Makkelijk te bereiken met bus 41, 47 en 49. Of metro 53 naar Gaasperplas, halte Kraaiennest. Let op !! Vanaf maandag 13 juli, 20:00 uur t/m donderdag 30 juli 2020, 05:00 uur zijn er werkzaamheden tussen Amsterdam Amstel en Duivendrecht. Er is dan geen metroverkeer tussen deze stations. Na 30 juli rijdt metro 53 weer zijn normale route. Zie: Amsterdam bereikbaar

Wij volgen de richtlijnen van NOC*NSF en de KNSB wat betreft de Corona pandemie. Tot voor kort waren de belangrijkste regels:
– blijf thuis bij gezondheidsklachten.
– voor, tijdens en na de partij houden we ons aan de 1.5 meter richtlijn.
Verder blijft je eigen oordeels vermogen natuurlijk belangrijk. Als je nog even de kat uit de boom wil kijken is dat prima.

Een prettige zomer, en tot ziens bij het Chaturanga Zomerschaak ….

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Chaturanga

Thema door Anders Norén