Chaturanga

De gezelligste schaakvereniging in Amsterdam Zuidoost

Chaturanga Grand Prix 2020

De Chaturanga Grand Prix 2020 die op 22 maart 2020 gepland stond voor de jeugd is begin maart helaas afgelast. We hebben toen gecommuniceerd dat waarschijnlijk de Grand Prix naar mei of juni verplaatst zou worden. Op dit moment is duidelijk dat we de Grand Prix moeten afgelasten. De SGA organiseert op zondag 21 juni als vervanging een online Grand Prix. Zie hier het bericht van de SGA. Jorden van Foreest (schaker van 2019) en Eline Roebers (talent van 2019) zullen op zaterdag 20 juni een simultaan geven op het ‘Digitale Pleinfestival’ georganiseerd door het Max Euwe centrum. Eline Roebers won de Chaturanga Grand Prix 2019

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2023 Chaturanga

Thema door Anders Norén