Online Schaaktoernooi

Wegens de overheidsmaatregelen en o.a. de sluiting van de buurthuizen tot 1 juni, gaan veel schaakclubs er op dit moment vanuit dat het seizoen is beëindigd. In navolging van andere clubs in Amsterdam gaan we een wekelijks online schaaktoernooi organiseren op de schaaksite Chess.com. Om buitenlandse schaaktoeristen te weren, het toernooi is vooral gericht op bewoners uit Amsterdam Zuidoost, gaan we het toernooi aanbieden vanuit ons online buurthuis. Er is voor aankomende vrijdag 20.00 uur al een 5-rondig rapidtoernooi aangemaakt. De indeling is op grond van de chess.com rapid rating. De totale duur is ongeveer 2,5 uur van 20.00 uur tot 22.30 uur. Als u eerder wil stoppen, bijvoorbeeld na 3 ronden kan dat.
Inschrijven is mogelijk vanaf een uur voor aanvang van het toernooi, dus vanaf 19.00 uur.

Ons online buurthuis is te vinden op het volgende adres: https://www.chess.com/nl/club/schaakvereniging-chaturanga

Een handleiding van chess.com is hier te vinden: https://www.chaturanga.nl/index.php/handleiding-chess-com/ (in ontwikkeling)

Heeft u vragen of suggesties ? stuur een mailtje aan: egbert.hulsman@live.nl

Tot vrijdag.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *