Chaturanga

De gezelligste schaakvereniging in Amsterdam Zuidoost

Jeugd

OPROEP!

Schaakvereniging CHATURANGA! is een schaakvereniging voor volwassenen en jeugd. De jeugd krijgt vrijdagavond les en/of speelt competitie van 18:45 uur tot 19:45 uur. De jeugd krijgt daarbij begeleiding. Dat doen we met een team en daarvoor zoeken we menskracht. Weet je een klein beetje van schaken af en vind je het leuk om met jeugd om te gaan dan ben je van harte welkom. De tips en vuistregels van het ‘vak’ van les geven kunnen we je uitleggen.

Wil je echter meer weten, dan kun je les krijgen voor Schaaktrainer 1. De eerst aankomende cursus is gepland in het Max Euwe Centrum op het Max Euweplein in Amsterdam en deze cursus begint woensdag 12 februari en daarna nog 4 woensdagen. Zo, dat weet je dan al vast…..

Kom eens langs op vrijdagen van 18.45 tot 19.45 in buurthuis Gein.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Chaturanga

Thema door Anders Norén