18/10 ENPS 2 – Chaturanga 1

Vooruitlopend op de wedstrijd op 18 oktober, hebben Waldemar, Jasper en Pjotr op 11 oktober vooruitgespeeld tegen ENPS 2. Waldemar leek iets actiever te staan. Pjotr speelde snel remise in bijna gelijke stelling met een klein plusje. Jasper won soepeltjes van Jildo Kalma iemand waar Jasper vaker van wint. Waldemar mocht remise spelen en voordat hij in tijdnood kwam in een ingewikkelde stelling bood hij dat ook aan. Voorlopige tussenstand 2-1. Vrijdag 18-10 zijn de afsluitende 5 partijen we hopen de eerste winst dan te behalen.

Op vrijdag 18 oktober zijn de volgende resultaten behaald: Jouke en Jonathan winnen, Tobias en Jan Steevens remise. en Auke verliest helaas. Jouke speelde een bijzondere partij, zie hiernaast in de sidebar. De wedstrijd winnen we met 5 tegen 3.

Previous Article
Next Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *