Zomerschaak 2019

Het Chaturanga Zomerschaak is open voor iedereen die een partijtje wil schaken. Dit toernooi is overigens geheel vrijblijvend en aanmelden is dan ook niet nodig. We spelen op vrijdagavonden van 19.00 uur tot 22.00 uur. Het speeltempo is 1 uur en 30 minuten per persoon per partij. Kom wanneer u zin heeft. Onze wedstrijdleider maakt een indeling van de aanwezige spelers….

Dit jaar is het buurthuis Gein de hele zomer gesloten vanaf maandag 15 juli t/m 25 augustus. Het Chaturanga Zomerschaak zal om die reden uitwijken naar de ABBS Het Gein school. Op 19, 26 juli en 2, 9, 16 en 23 augustus spelen we op de ABBS Het Gein School, in de Cornelis Aarnoutsstraat 80, Amsterdam ZO.

Kijk hier in de rechterkolom voor uitslagen en standen.

Een prettige zomer, en tot ziens bij het Chaturanga Zomerschaak ….

Previous Article
Next Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *