Zukertort blijkt een maatje te groot in de SGA-cup

Op vrijdag 24 november sloegen een bij elkaar geraapt 4tal de rapidcompetitie over om een potje te schaken in Amstelveen. Wij waren al verzwakt vanwege ziekte, gelukkig kon Matthieu last minute nog invallen, al had hij wat problemen met het vinden van het go centrum. Zukertort kwam met een ijzersterk team op de proppen en al snel bleek het niveauverschil te groot. Jonathan verpestte het in de opening al en Dennis leek even goed te staan maar zijn tegenstand kwam er met een sneaky Pxf2 toch doorheen. Pjotr en Matthieu hielden het langer vol. Pjotr stond prima en Matthieu kwam steeds verder in de verdukking te staan. Uiteindelijk moest hij ook buigen en was het aan Pjotr om de eer te redden. Dat deed hij met ferve en hij boekte uiteindelijk een knappe overwinning, die hij ook wel wat eerder had kunnen afmaken.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *